Vila de vanzare / schimb in Alba Iulia (ID: 3040)

249 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:1178

ID: 3040

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata utila: 290 mp

Suprafata teren: 600 mp

Camere: 6

Negociabil

Informatii generale:

Numar camere: 6

Numar bai: 3

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 1

Numar balcoane: 5

Descriere:

  Agentia Ionel Imobiliare va ofera la vanzare o proprietate ce poate satisface cele mai pretentioase gusturi. Finalizata in anul 2010, pe un teren de 600 mp cu deschidere de 30 m, vila beneficiaza de spatii cu adevarat generoase - 360 mp suprafata construita  290 suprafata utila 
   Parterul este compus dintr-un living spatios si o bucatarie modern mobilata si utilata, ambele  avand acces in teresa acoperita .La acelasi nivel se mai gasesc 2 holuri, un  birou si o baie dotata  cu cada cu hidromasaj. Scara interioara asigura accesul spre zona de odihna - etajul - compus dintr-un hol cu o suprafata generoasa de unde  se face trecerea spre cele 3 dormitoare. La acelasi nivel se mai gasesc 2 bai din care una este dotata cu vana si cabina de dus cu hidromasaj  iar cealalta cu cabina de dus cu hidromasaj si  2 balcoane.
Demisolul  situat sub intreaga vila este compus din trei spatii de depozitare si o camera tehnica unde sunt amplasate  cele doua centrale termice.
  Garajul  cu usi  cu telecomanda situat la parter asigura spatiu pentru doua masini iar alte doua masini pot fi parcate sub copertina auto, accesul auto este asigurat prin doua porti automate.
  Confortul termic al locuintei este asigurat de termoizolatia exterioara, de  tamplaria termopan, de centrala termica pe gaz, respectiv de o centrala pe lemne cu tiraj fortat, de  un semineu pe lemne precum si de panourile solare.
   Cele 3 terase acoperite din care una inchisa in tamplarie termopan, zona barbeque, magazia, sistemul de alarma, interfonul sau portile cu telecomanda, camera de fitness, mobilierul vilei inclus in pret, curtea impecabil intretinuta, zona linistita, intregesc confortul pe care acesta vila il asigura celor ce isi doresc un camin cald ,modern si spatios.
    Se accepta schimb cu casa pe un nivel + diferenta.Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3040 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Cablu TV  true
true  Internet  true
true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Gratar true
Garaj
Parcare true
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Ultrafinisat
Mobilat
Izolatie termica
Mobilat

Detalii imobil:

true  Acoperis  

An constructie: 2010

Structura de rezistenta: Caramida

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar