Vila de vanzare in Alba Iulia (ID: 4817)

950 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:578

ID: 4817

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata teren: 1500 mp

Camere: 5

Informatii generale:

Numar camere: 5

Numar bai: 5

Numar dormitoare: 4

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 2

Clasa energetica: B

Descriere:

     Agentia Ionel Imobiliare va prezinta o vila situata in Alba Iulia ce va poate satisface cu usurinta asteptarile, devenind astfel caminul dumneavoastra ideal. Spatiile generoase, finisajele moderne, intimitatea, confortul si bunul gust sunt doar cateva din caracteristicile pe care aceasta proprietate le intruneste. Vila de tip D+P+1+M construita pe un teren de 1500 mp a fost finalizata in anul 2018, are o suprafata construita la sol de 188 mp si o suprafata construit-desfasurata/utila de 530 / 484 mp.

     Parterul ne dezvaluie spatii luminoase si primitoare datorita ferestrelor numeroase si a finisajelor de calitate cu culori calde. Aici se afla un living dotat cu semineu electric, zona de dinning, bucataria inchisa mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice premium, baia cu cabina de dus. Pe scarile placate cu marmura se ajunge la etaj in zona destinata odihnei unde gasim un dormitor matrimonial cu baie si dressing, doua dormitoare spatioase fiecare cu dressisng , o baie si doua balcoane. Mansarda gazduieste un birou, camera de joaca, baia, un dressing si alte cateva spatii de depozitare iar la demisol se afla o bucatarie mobilata, un beci, zona tehnica si garajul. 

     In curtea amenajata cu gazon si dale este amplasata o terasa spatioasa acoperita si incalzita de 45 mp complet mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica si o baie. In zona din spatele case se afla o magazie si livada de pomi fructiferi pe rod in suprafata de 1000 mp cu deschidere la  strada paralela din spatele casei. Imobilul este racordat la reteaua de apa, gaz si curent trifazic. Confortul termic este asigurat cu ajutorul tamplariei termopan, centralei termice pe gaz, incalzirii prin pardosea , termoizolatiei exterioare si a unui semineu modern.

     Vila impresioneaza prin finisajele moderne prin mobilierul si aparatura electrocasnica de cea mai buna calitate, toate incluse in pret.

     Daca sunteti in cautarea unui camin primitor care sa va ofere confortul dorit situat intr-o zona linistita si usor accesibila, aceasta vila este exact ce aveti nevoie! Imobilul se afla amplasat aproape de strada Nazareth Ilit respectiv Valea Popii , in apropiere de Manastirea Sf. Ioan Botezatorul si Parcul Dendrologic. Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparare 0.Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 4817 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Cablu TV  true
true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Garaj
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Ultrafinisat
Mobilat
Izolatie termica
Mobilat

Detalii imobil:

true  Acoperis  
true  Constructie noua  

Structura de rezistenta: Caramida

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar