Casa noua de vanzare in Alba Iulia, Cetate (ID: 2934)

240 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:2598

ID: 2934

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata utila: 180 mp

Suprafata teren: 580 mp

Camere: 5

Negociabil

Informatii generale:

Numar camere: 5

Numar bai: 3

Confort: Lux

Numar bucatarii: 1

Numar balcoane: 2

Descriere:

  Agentia Ionel Imobiliare va prezenta o casa ce poate satisface cu usurinta cele mai pretentioase gusturi, devenind astfel caminul dumneavoastra ideal.

  Finalizata in anul 2009 pe un teren de 580 mp, casa are o suprafata utila de 180 mp si dispune de 5 camere, o bucatarie, 3 bai, un balcon si doua terase.

  Livingul este cald si luminos ,bucataria este echipata si mobilata modern, dispunand de electrocasnice de calitate iar din dining se asigura accesul pe terasa - toate acestea pastrand nota calda, ce caracterizeaza intreg caminul. La acelasi nivel se mai gaseste un birou si o baie cu cabina cu dus.

  Urcand pe scara interioara veti ajunge in spatiul destinat odihnei. Aici sunt dispuse 3 dormitoare si doua grupuri sanitare.Doua dintre dormitoare asigura accesul pe terasa de 15 mp ,unul dintre acestea fiind dotat si cu balcon.Baile sunt impecabil finisate, cea din dormitorul matrimonial fiind dotata cu o cada generoasa, iar cealalta dispune de cabina cu dus.

  Spatiul este extins cu o camera la mansarda ce poate fi folosita pentru locuit sau ca spatiu de depozitare iar locul de pastrare al hainelor este asigurat de cele doua dresinguri. La subsol veti avea o camera tehnica , o pivnita si un spatiu de depozitate iar in curte un garaj cu baie de serviciu si o filigorie.

  Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan ,de centrala termica pe gaz, de panourile solare precum si de izolatia termica exterioara. La cerere, casa poate fi achizionata si in varianta mobilata si utilata.

  Daca sunteti in cautarea unui camin primitor intr-o zona linistita, dar usor accesibila , cu finisaje moderne si de calitate ,aceasta casa spatioasa este exact ce aveti nevoie!


Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 2934 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Cablu TV  true
true  Internet  true
true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Gratar true
Garaj
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Ultrafinisat
Izolatie termica

Detalii imobil:

true  Acoperis  
true  Constructie noua  

An constructie: 2009

Structura de rezistenta: Caramida

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar