Casa noua de vanzare in Alba Iulia (ID: 4911)

395 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:444

ID: 4911

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata utila: 190 mp

Suprafata teren: 746 mp

Camere: 4

Informatii generale:

Numar camere: 4

Numar bai: 2

Numar dormitoare: 3

Confort: Lux

Numar bucatarii: 1

Numar etaje: 1

Numar balcoane: 1

Clasa energetica: B

Descriere:

   Agentia Ionel Imobiliare ofera la vanzare o casa deosebita din punct de vedere arhitectural care intruneste toate conditiile in acelasi spatiu: intimitate, confort, bun gust, suprafete generoase bine compartimentate cu finisaje moderne si de calitate.

   Casa de tip D+P+M a fost finalizata in anul 2011, are o suprafata construita / utila de 165 /190 mp si  teren aferent de 746 mp, cu acces la doua strazi.

    Parterul casei este rezervat zonei de zi. Livingul generos ofera ocazia perfecta pentru a va relaxa in timpul liber, dispunerea mobilierului invitand la discutie, in fata semineului si asigura accesul in terasa inchisa si implicit in curtea casei unde se afla amenajata zona de barbeque. Parterul este completat cu o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice premium, camara, baia cu cabina de dus si garaj.

    Urcand pe scara interioara placata cu lemn masiv, veti ajunge in spatiul destinat odihnei. Aici sunt dispuse trei dormitoare spatioase, baia dotata cu vana cu hidromasaj, un dressing si balconul.

    Demisolul casei este compus din doua spatii de depozitare si camera tehnica.

    Confortul termic este asigurat de doua centrale termice (electric respectiv peleti), de incalzirea prin pardosea si semineul pe lemne. Printre dotarile casei mentionam: tamplaria tripan, panourile solare, sursa proprie de apa, izolatie interioara respectiv exterioara (15 cm) si o curte impecabil intretinuta. Pretul include mobilierul, aparatura electrocasnica si necesarul de combustibil pentru doi  ani pentru centrala pe peleti. Casa se afla amplasata in cartierul Micesti, intr-o zona cu case noi.

    Deci daca  va doriti o oaza de liniste si relaxare intr-un spatiu familial, nu ezitati sa ne contactati. Acesta casa va fi cu siguranta la inaltimea asteptarilor d-voastra.

     Oferta reprezentata exclusiv de Ionel imobiliare.Comision cumparare 0


Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 4911 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Cablu TV  true
true  Internet  true
true  Cuptor microunde  true
true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Curent
Apa

Dotari exterioare:

Balcon
Garaj

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Finisat
Mobilat
Izolatie termica
Mobilat

Detalii imobil:

true  Acoperis  
true  Constructie noua  

An constructie: 2011

Structura de rezistenta: Caramida

Tip acoperis: tabla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar