Casa de vanzare in Ciugud - Limba (ID: 4393)

199 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:327

ID: 4393

Judet: Alba

Locatie: pana la 15 km de Alba Iulia

Suprafata utila: 242 mp

Suprafata teren: 922 mp

Camere: 5

Negociabil

Informatii generale:

Numar camere: 5

Numar bai: 2

Numar dormitoare: 3

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 1

Numar balcoane: 1

Descriere:

    Daca va doriti un camin cu un stil arhitectural modern confortabil si spatios, situat in Ciugud ( Limba) intr-o zona usor accesibila, cu finisaje de calitate, atunci aceasta casa deosebita, insotita de o curte generoasa, reprezinta o optiune perfecta! 

    Finalizata in anul 2007 pe un teren de 922 mp, casa construita pe structura boltar (parter) si lemn (la etaj) are o suprafata desfasurata/utila de 300/242 mp. Parterul gazduieste o bucatarie cu o suprafata generoasa, un dormitor, o baie cu cabina cu dus, o camara, camera tehnica si un garaj pentru doua masini. Accesul la etaj se realizeaza cu ajutorul celor doua scari (una interioara, una exterioara) respectiv a unei usi ce permite accesul din spatele casei. Aici gasim un living luminos cu o suprafata de 65 mp, doua dormitoare cu dressing, o baie de 17 mp, un birou (cu posibilitati de transformare in bucatarie) si o terasa ce margineste doua laturi ale casei si care ofera o privileste spectaculoasa. 

    Casa este racordata la reteaua de apa, gaz, canalizare, incalzirea fiind realizata cu ajutorul a doua centrale pe gaz. Dintre dotarile si finisajele casei amintim parchetul si tamplaria din stejar, mobilierul de bucatarie din lemn masiv, rezervorul de captare a apei cu capacitatea de 18 mc., fantana in curte. Se accepta schimb cu casa mai mica in Alba Iulia. Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. COMISION cumparare 0


Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 4393 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Internet  true

Utilitati:

Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Garaj
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Finisat
Semimobilat
Izolatie termica

Detalii imobil:

true  Acoperis  
true  Constructie noua  

An constructie: 2007

Structura de rezistenta: Lemn

Tip acoperis: tabla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar