Casa de vanzare in Alba - Micesti cu 2428 mp teren (ID: 4754)

360 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:818

ID: 4754

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata teren: 2428 mp

Camere: 8

Informatii generale:

Numar camere: 8

Numar bai: 5

Numar dormitoare: 5

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 2

Numar balcoane: 4

Clasa energetica: B

Descriere:

   Daca va doriti o vila impunatoare, confortabila si spatioasa, amplasata pe o strada renovata, cu trafic redus, cunoscuta pentru casele exclusiviste, atunci aceasta vila deosebita, insotita de o curte generoasa perfecta pentru relaxare, reprezinta o optiune perfecta.
    Vila de tip S+P+E+M a fost construita pe un teren de 2428 mp, a fost finalizata in anul 2001, are o suprafata construita la sol de 188 mp si o suprafata construita desfasurata de 571 mp. 
     Parterul gazduieste un living ce impresioneaza prin dimensiunile generoase, si numeroase ferestre care ofera o lumina naturala din belsug, un semineu din marmura, functional pe lemn; cu acces la terasa inchisa sau spre cele doua terase deschise si implicit in curtea amenajata. Zona de zi este completata de o bucatarie complet mobilata, o camara, un birou si doua grupuri sanitare.Scara placata cu marmura te conduce mai intai catre primul etaj unde sunt cinci dormitoare, doua bai si trei terase deschise si apoi catre mansarda care are compartimentarea realizata si unde prin finalizarea lucrarilor interioare veti putea personaliza spatiul asa cum veti dori. Demisolul casei are doua intrari si gazduieste crama, o bucatarie, baie, beci si garajul.
      Incalzirea casei este realizata cu ajutorul unei centrale termice pe gaz, a semineului si a doua sobe de teracota pe lemne. Curtea are o deschidere la strada de 23 m; aici vom gasi filigoria, balansoarul, o magazie pentru lemne, fantana si o livada cu diferiti pomi fructiferi. 
      Nu in ultimul rand, foarte important pentru viitorii proprietari: zona este linistita, cu vecini pe masura, in apropiere exista statie auto.    
      Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparare 0.

Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 4754 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Gratar true
Garaj
Parcare true
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Finisat
Semimobilat

Detalii imobil:

true  Acoperis  

An constructie: 2001

Structura de rezistenta: BCA

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar