Casa de vanzare in Aiud (posibilitate plata in rate) (ID: 3505)

145 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:1512

ID: 3505

Judet: Alba

Locatie: Aiud

Suprafata teren: 1800 mp

Camere: 5

Negociabil

Informatii generale:

Numar camere: 5

Numar bai: 3

Numar dormitoare: 3

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 1

Numar balcoane: 3

Descriere:

   Agentia Ionel Imobiliare ofera spre vanzare o casa ce poate satisface cu usurinta cele mai pretentioase gusturi, devenind astfel caminul dumneavoastra ideal. Locatia deosebita, accesul facil la autostrada ce va face legatura intre Alba Iulia - Cluj Napoca respectiv Targu Mures si bunul gust o recomanda celor ce isi doresc sa locuiasca in tihna intr-o oaza de liniste si verdeata.
   Demisolul casei compus dintr-o bucatarie mobilata si utilata, un salon, o baie cu cabina de dus, o spalatorie si un spatiu de depozitare,  asigura accesul in curtea casei unde este amenajata o filigorie si zona de barbeque.
Intreg parterul casei, cald si luminos, este rezevat spatiului de zi si este completat cu o terasa situata in fata casei, cu un balcon cu vedere spre  livada si piscina cu jacuzzi in suprafata de 45 mp, apa fiind incalzita cu  ajutorul centralei termice.La parter se mai gaseste o baie si o usa ce permite accesul in curtea situata in spatele casei
   Urcand pe scara interioara veti ajunge in spatiul destinat odihnei. Aici sunt dispuse 3 dormitoare amenajate in stil rustic, un hol, o baie si un balcon. Confortul termic al casei este asigurat de  centrala termica pe gaz, tamplaria termopan, izolatia exterioara si interioara a peretilor cat si de instalatia de aer conditionat. 
   Finalizata in anul 1998 pe un teren de 1800 mp, casa are o suprafata construita de 260  mp si este racordata la reteaua de apa, gaz, curent si canalizare; strada asfatata. Mobilierul de buna calitate si aparatura electrocasnica sunt incluse in pret. Daca sunteti in cautarea unui camin primitor intr-o zona linistita si  usor accesibila, aceasta casa spatioasa este exact ce aveti nevoie! Posibilitate plata in 3 rate anuale(prima rata -100 000 euro  iar diferenta de 45 000 euro in 3 rate anuale egale)
   Oferta reprezentata exclusiv de agentia Ionel Imobiliare.

Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3505 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Aer conditionat  true
true  Cablu TV  true
true  Internet  true

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Gratar true
Piscina
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Finisat
Mobilat
Izolatie termica
Mobilat

Detalii imobil:

true  Acoperis  
true  Constructie noua  

An constructie: 1998

Structura de rezistenta: Lemn

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Ionel
0745649525

Curs valutar