Servicii


Servicii

   Agentia Ionel Imobiliare intermediaza vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilelor de tip garsoniere, apartamente,case, vile, terenuri si spatii comerciale situate in Alba Iulia precum si pe o raza de aproximativ 40 de km.

   Pentru ca nevoile dvs. sunt clare si pot fi realizate doar prin servicii pe masura, iata ce va oferim :

   ACCES LA O OFERTA GENEROASA

   Aici veti gasi:

- cea mai mare oferta de case existenta in portofoliu unei agentii din judetul Alba

- cea mai mare oferta de schimburi de locuinte

- oferte diversificate cu reale avantaje,preturi actualizate periodic

- colaborare cu cele mai bune agentii imobiliare din Alba Iulia

   COLABORARE SI CONSILIERE 

   Identificarea nevoilor, a termenilor si conditiilor dvs. este o etapa caruia ii acordam o atentie deosebita.

   In acest sens asteptam sa ne comunicati ce tip de imobil si in ce conditii doriti sa cumparati sau sa ne precizati id-urile ofertelor selectate de dvs. Noi ne vom stradui sa va prezentam imobilele solicitate si veti primi doar ofertele care corespund criteriilor cerute.

  Colaborarea cu un singur agent care va intretine un dialog sincer cu dvs. si care o sa va informeze prompt ori de cate ori apar oferte sau date noi care pot face obiectul interesului dvs.

  VIZIONARI RELEVANTE

   Incercam sa economisim timp reducand la minim numarul de vizionari inutile.

   Dupa ce ati stabilit o intalnire cu noi o sa va prezentam oferte detaliate, fotografii relevante insotite de o descrierea corecta a proprietati-inclusiv aspectele negative. Impreuna o sa alegem ofertele care corespund exact criteriilor dvs. Agentul imobiliar o sa va insoteasca in timpul vizionarii si o sa va ofere toate informatiile necesare.

   TRANZACTII SIGURE

   Beneficiati de consiliere privind selectia si ofertarea celor mai interesante proprietati precum si asistenta in perioada negocierilor clauzelor contractuale.

   Dupa realizarea acordului de vointa intre parti,agentia va prezenta biroului notarial actele necesare intocmirii actului de vanzare.La cererea partilor,agentia va redacta promisiunea de vanzare care va mentiona clauzele contractuale stabilite de acestia,serviciu ce nu implica costuri suplimentare.

   INFORMATII UTILE:

  In calitate de cumparator,pe langa pretul imobilului,va mai revin urmatoarele costuri:

1. Onorariul notarial se plateste de catre cumparator in momentul incheierii actului de vanzare-cumparare si se calculeaza in functie de valoarea declarata de parti la notar. 

2. Comisionul agentie se plateste in momentul semnarii promisiunii (actului) de vanzare.

  COMISIOANE

  Pentru serviciile de intermedierele prestate,practicam urmatoarele comisioane:

   - Pentru imobilele situate in Alba Iulia a caror preturi sunt de minim 30 000 euro, comisionul este de 3% (neg.) din pretul de vanzare.

   - Pentru imobilele cu preturi mai mici de 30.000 euro precum si pentru cele situate in afara municipiului Alba Iulia comisionul este cuprins intre 2% si 6% din pretul de vanzare si se negociaza la sediu agentiei .

   - Inchiriere – 50% din valoarea chiriei pe o luna.

   * Tarifele se aplica pentru persoane fizice sau juridice si nu se adauga TVA

   * Clientii fideli beneficiaza de reduceri de pana 50%

   * Nu percepem taxe de vizionare

   * Negocierea comisionului este determinata de valoarea tranzactiei,complexitatea si de cheltuielile agentiei legate de solutionarea cererii clientului.

   *Inainte de a ne contacta va rugam sa studiati sectiunea Termeni si conditii.