Despre Agentia Ionel Imobiliare


Buna ziua

     Ma numesc Ionel Ioaniciu si sunt administratorul agentiei Ionel Imobiliare. Nu o sa va fac o prezentare clasica, nu o sa va vorbesc despre servicii de inalta calitate sau despre gradul ridicat de profesionalism al echipei.

     Va spun doar ca in 2011, la putin timp dupa ce am pus capat unei cariere militare de peste 20 de ani,intamplator, am facut cunostinta cu lumea imobiliara.Nu eram in situatia de a-mi cauta un loc de munca iar daca as fi alergat dupa bani, cu siguranta, ca nu as fi optat spre un domeniu in care, saptamanal disparea de pe piata cate o agentie imobiliara..Am intrat in acesta lume pentru ca voiam sa fug de prea multul timp liber pe care il aveam....si am ramas pentru ca incepuse sa-mi placa.Perioada care a urmat a fost una in care m-am convins inca o data ca nimic trainic nu poate fi realizat fara munca, seriozitate si pasiune. Am inteles ca cea mai mare satisfactie vine din convingerea ca prin munca ta ai servit oameni si ai adus bucurie celor pe care i-ai cunoscut.

     Vazand ca am reusit sa realizez intermedieri pe timp de criza si pot face asta chiar cu bucurie si buna dispozitie, am infiintat agentia Ionel Imobiliare.

     Esti oricand invitatul nostru la o cafea, unde cu sinceritate, iti vom spune in detaliu povestea noastra si planurile noastre de viitor, o sa vorbim despre imobiliare, despre case...

     Nume firma

Ioaniciu Ionel Intreprindere Individuala

(Ionel Imobiliare)

Punct de lucru

Str.Petru Rares (Toporasilor) Nr.14 Bl.CT-7 Ap.4

Alba Iulia Jud.Alba

     Telefon:

0745649525 / 0740214410 / 0358110331

www.casealba.ro

E-mail:casealbaiulia@yahoo.com

Cod Unic de Inregistrare: RO27956978

Numar Registrul Comertului: F01 /73 /2011

Inregistrata din data de 28 ianuarie 2011

     Ioaniciu Ionel Intreprindere Individuala nu este platitoare de TVA.

     Program de lucru

Luni - Vineri 09 - 18

     Prezentarea ofertelor in afara orelor de program este posibila pe baza unei programari telefonice